قیمت سکه و ارز
۱۳۹۲/۱۰/۲۱ - ۱۳:۵۱

واکنش شریعتمداری به اخبار ماهواره «شریف ست»

معاون اجرایی رئیس جمهور گفت: ماهواره تدبیر، ماهواره شریف ست و ماهواره فجر همه در مرحله نهایی و آماده پرتاب هستند که به ترتیب و در زمان اتمام تست‌های فنی مورد بهره‌برداری قرار خواهند گرفت.

واکنش شریعتمداری به اخبار ماهواره «شریف ست»

به گزارش « سراج24»، محمد شریعتمداری معاونت اجرایی رییس جمهور در واکنش به برخی اخبار درباره علت توقف پرتاب ماهواره «شریف ست» ضمن انتقاد از درج اینگونه اخبار، اظهار کرد: برنامه سیاسی‌سازی برخی دوستان نه چندان دلسوز ه معلوم نیست با چه انگیزه ای صورت می پذیرد.

وی افزود: تلاش‌های علمی و فعالیت‌های پژوهشی دانشمندان عزیز کشور ما، در سازمان‌های مهم پیشتاز علم و تکنولوژی کشور خصوصاً دانشگاه‌ها و مراکز علمی و آموزشی مهمی که در طراز بین‌المللی افتخار آفرینی کرده و می‌کنند، از سرمایه‌های قیمتی و با ارزش کشورمان و حاصل عمر و تاریخ یک ملت است.

معاونت اجرایی رییس جمهور تصریح کرد: از نظر اینجانب این مقوله هیچ ربطی اختصاصی و انحصاری به دولت‌ها و یا شخص خاصی نداشته و ندارند و حب و بغض هر چند سیاسی‌کارانه به فرض موجود، در هیچ دوره‌ای نتوانسته و نمی‌تواند این سرمایه‌های با ارزش را کم اهمیت پندارد یا کوچک بشمارد.

شریعتمداری تاکید کرد: اینجانب به عنوان معاون اجرایی رییس جمهور و عضو دولت تدبیر و امید، خود را حامی و قدردان عالمان، دانشمندان و دانش پژوهان ارجمندی می‌دانیم که حاصل تلاش علمی آنها، تولیدات با ارزشی نظیر ماهواره شریف ست است و هرگونه تأخیر در پرتاب این ماهواره و ماهواره های مشابه، صرفاً به دلایل فنی و هماهنگی های سیاسی و امنیتی ضرورتی برای انجام چنین اقداماتی است که کاملاً در این حرفه طبیعی است.

وی اظهار کرد: به لطف الهی ماهواره تدبیر، ماهواره شریف ست و ماهواره فجر همه در مرحله نهایی و آماده پرتاب هستند که به ترتیب و متناسباً با زمان اتمام تست‌های فنی و نیز با توجه به محدودیت‌های طبیعی پرتاب، به موقع مورد بهره‌برداری قرار خواهند گرفت.

معاون اجرایی رئیس جمهور در پایان گفت: بدیهی است روسای محترم دانشگاه‌ها صرف‌نظر از اینکه در چه زمانی و توسط چه دولتی منصوب و دارای چه تفکر سیاسی باشند، همواره و خصوصاً در ایامی که در مسئولیت پر افتخار ریاست دانشگاه‌های کشور مشغولند نزد همه مردم و خادمان آنها از جمله مسئولان معاونت اجرایی رییس جمهور دارای ارج و احترام بوده و ساحت خدمت در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران از جمله در مسئولیت‌های خطیر دولت تدبیر و امید منزه از این حب و بغض‌ها است./فارس

اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۱۶
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••